sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen teksti

Ensimmäinen blogiteksti on hankala kirjoittaa, kun ei keksi mikä olisi järkevä aloitus..

Tämä blogi on tosiaan perustettu ihan sitä varten että postaan tänne animeihin ja mangoihin liittyviä juttuja. Itse olen siis tosiaan otaku (anime- ja mangaharrastaja).
Jaa, hmm... Ensimmäinen manga minkä ostin (tai siis äiti osti) oli Naruto volume 17. Narutoa olin jo lukenut aiemmin kirjastosta ja se onkin nykyään top-listani kärkisijoilla, vaikkakin pahin buumi kyseistä sarjaa kohtaan on jo mennyt ohitse.
Ensimmäinen anime-DVD jonka hankin (äidin kautta taas) oli - yllätys yllätys - Naruto. Ne olivat tosiaan suomisubeilla - ei tosin järin laadukkailla sellaisilla - varustettuja alkuperäisiä episodeja. 

Luultavasti kirjoitan jossain vaiheessa kokoelmastani ihan oman postauksen.

Idea tähän blogiin alkoi keskellä yötä jumalattomasta väsymyksestä ja hysteerisestä "kuuntelen musiikkia ja ajattelen itseäni Attack on Titanin maailmaan *hysteeristä naurua*"-kohtauksesta. En suosittele ketään kuuntelemaan keskellä yötä Chopstick Brothersin "Little Apple"-kappaletta ja samaan aikaan ajattelemaan itseään jonkin animen maailmaan.

Mitä luultavammin ne jotka kiinnostuvat blogistani saavat luettavakseen omia mielipiteitäni eri anime- ja mangasarjoista ja toisinaan höpisen myös omasta elämästäni.

Ja olen tosiaan vuosimallia -98 nuori nainen Suomen epäsuosituimmasta kaupungista; Raahesta. "Hauskat" juttuni eivät välttämättä ole teistä hauskoja, mutta kirjoitan tätä omaksi huvikseni joten jututkin ovat sitä luokkaa (otan kuitenkin lukijoiden kommentit ja mahdolliset postaustoiveet huomioon!). 

Tähän loppuun biisi jota olen kuunnellut jo muutaman päivän ja kuuntelin sitä nytkin kun kirjoitin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti